Vállalkozás indítás előtti tanácsadás

  • Vállalkozás indítás előtti tanácsadás egyéni vállalkozást indítani szándékozóknak, azoknak, akik cég alapítás terveznek, illetve akik civil szervezet vagy szociális szövetkezet alapítását tervezik.
  • A tanácsadás célja, hogy az ügyfél meg tudja találni a terveihez, igényeihez és lehetőségeihez leginkább illő vállalkozási formát és adózási formát.
  • A tanácsadás folyamán az ügyfélnek lehetősége van felmérni, hogy milyen kötelezettségei, várható költségei lesznek, valamint tájékoztatást kap arról, hogy a tervezett tevékenységhez milyen jogszabályi előírásoknak kell majd megfelelnie.

 Működő vállalkozások/szervezetek részére nyújtott tanácsadás

  • Működő vállalkozások részére nyújtott tanácsadás keretében Önnek lehetősége van arra, hogy független féllel nézesse át cégének pénzügyi-számviteli működését.
  • A tanácsadás igénybe vevői elsősorban azok a könyvvizsgálatra nem kötelezett cégek és civil szervezetek, akik szeretnék, ha egy független személy átnézné könyvelésüket, bizonylataikat, feltárná az esetleges hibákat még egy adóellenőrzés előtt, segítően együttműködve a cég könyvelőjével, annak munkáját segítve. A tanácsadás részeként a cég/szervezet vezetője igény esetén a megismert adatok alapján javaslatot kap a vállalkozás, szervezet költséghatékonyabb működtetésére.
  • A tanácsadás igénybe vehető eseti jelleggel, ebben az esetben a cég /szervezet vezetője által megfogalmazott konkrét kérdés(ek) megválaszolása, konkrét időszak adatainak áttekintése a cél, valamint igényelhető átalánydíjas jelleggel, amikor a cég/szervezet a működését érintő kérdésekben akár heti/havi rendszerességgel támogató segítséget kaphat.
  • A szolgáltatás kibővített változata a Főkönyvelői tevékenység, melynek során a fentieken kívül kérhető a bevallások összeállítása, mérleg/beszámoló elkészítése is.

Cégem mottója!